Stage grafisch design

Wil je deel uitmaken van een innoverend design concept in Antwerpen? Wil je werken aan grote projecten, maar schrikken ook kleinere projecten je niet af? Wil je op het einde van je stage ook echt je naam kunnen zetten onder projecten? Dan is Simba de ideale stageplek voor jou.

Bij Simba helpen we groeiende ondernemingen in alle formaten met grafisch design. Hierbij nemen we echt totaalprojecten in handen, waarbij we designs ontwerpen voor de gehele branding en marketing van merken.
Hier wordt je perfect in begeleid door onze designers, zodat dit een echt leerrijke ervaring wordt.

Wat zal je doen?

Je zal:
-Je helemaal mogen uitleven met Photoshop en Illustrator
-Gebruik kunnen maken van programma’s die jij leuk en interessant vindt
-Ondersteund worden door sterke designers
-Mogelijkheid krijgen om projecten aan te nemen in een richting die jij interessant vindt
-Klantencontact hebben met interessante klanten

Je profiel

Beschouw jij jezelf als iemand met creatieve feeling, commerciële feeling, pro-actief en/of zelfstandig? Dan is dat zeker mooi meegenomen. We verwachten verder dat je bereid bent om bij te leren en een goede inzet.

Wat mag jij van ons verwachten?

We bieden je een leuke jonge sfeer en mogelijkheden om creatief en strategisch mee te denken voor onze klanten We gaan dan ook echt op zoek naar een match tussen jouw talenten/interesses en de creatieve opdrachten van onze klanten.

Ben jij het design talent dat wij zoeken?

Herken jij jezelf in één of meerdere aspecten van deze vacature? Aarzel zeker niet om te solliciteren!

Stuur jouw CV én motivatiebrief, en wie weet kom jij binnenkort langs bij ons op kantoor voor een verkennend gesprek en een koffietje!

Solliciteer voor deze vacature