Skip to main content

1. Profiel aanmaken

Je begint met het invullen van je gegevens en het uitnodigen van teamleden. Vervolgens kies je voor een abonnement of eenmalig design, afhankelijk van jouw doelen en budget. Je kan later altijd wisselen van formule of eenvoudig pauzeren.

Registreer je hier

2. Werkwijze

Op ons platform vind je al je aanvragen terug. In het dashboard krijg je een overzicht van alle lopende projecten! Natuurlijk zorgen we ervoor dat er geen enkel project verloren gaat, je kan deze altijd heropenen. Werk je alleen of in teamverband? Wij structureren alle assets en maken het eenvoudig om samen te werken aan een nieuwe aanvraag.

3. Aanvraag

Op ons platform kan je gemakkelijk jouw ontwerp aanvragen. Als je een aanvraag doet, geef je ons alle benodigde informatie voor het gewenste ontwerp.

Met een abonnement is alles geregeld en heb je altijd toegang tot onze expertise. Kies je voor een eenmalig design, dan zorgen wij voor een offerte op maat.

Via het platform heb je toegang tot dashboard waar je een overzicht vindt van al jouw aanvragen en de voortgang ervan kan volgen. Zo houden we jou altijd op de hoogte en kunnen we samen werken aan het perfecte design voor jouw merk.

4. Oplevering

Zodra het design klaar is, ontvang je deze in jouw mailbox. Hierbij sturen wij ook het werkbestand mee en alle designs zijn 100% van jou. Als er toch nog iets aangepast moet worden, geef dan gerust feedback want onze designers staan altijd klaar!

Meld je aan op ons platform

Bekijk onze video hier: