Skip to main content

 

Tips & tricks van onze grafisch designers

Simba Service bestaat uit een team van verschillende designers. Samen hebben ze al talloze jaren aan ervaring en beschikken ze dus over een uitgebreide kennis. In deze reeks video’s delen ze hun kennis in enkele tips & tricks voor wanneer jij start met ontwerpen.

Wil je ook meer weten over hoe je een onvergetelijk visitekaartje ontwerpt? Of wil je weten welk kanaal het beste past bij je bedrijf? In deze video’s geven onze designers een antwoord op deze vragen.

Begin je nog maar net met designen? Ook voor jou hebben zijn er verschillende tips omtrent het gebruik van kleuren, fonts, witruimte, scheidingslijnen,…

Wil je graag meer van deze content zien? Abonneer je dan op ons Youtube kanaal!

Klik hier om je te abonneren!

 

Is designen toch niet echt jouw ding? Of heb je hier geen tijd voor?

Simba Service staat steeds klaar om dit voor jou te doen! Heb je nood aan een nieuw logo? En wil je meteen een bijhorend visitekaartje, notitieblok en flyer? Dan maken onze designers met veel plezier en creativiteit dit voor jou. Zij zijn pas echt tevreden als jij tevreden bent!

Neem hier contact met ons op!

Tips & tricks door onze designers:

Simba Service zou Simba Service niet zijn zonder zijn geweldige designers. Laten we je even voorstellen aan:

Kimberly: UX/ UI designer

Kimberly is onze UX/ UI designer.

Onmogelijk om haar niet te herkennen met haar prachtige krullen. Net zoals haar designs is ze perfectionistisch en charmant.
Ze drinkt graag een glaasje (of twee) na het werk en leeft onder het motto you do you!

Stijn: brand specialist

Stijn is met een achtergrond van journalistiek, grafische vormgeving en fietstechniek een echte band specialist. Ik bedoel brand specialist.

Inspiratie voor zijn topdesigns haalt hij uit lange wandelingen met zijn viervoeter en uit zijn verslaving aan films (zelfs de slechte).
Van logo’s tot folders tot websites, met zijn pen en tablet creëert hij dan ook de beste designs. Laten we eens zien hoe hij tewerk gaat.

Lisa: graphic designer

Lisa houdt haar designs net zoals haar bureau erg clean. Met oog op perfectie zorgt ze dat elk design die ze maakt tot in de puntjes is afgewerkt.

Dit team van designers zorgt steeds voor de perfecte ontwerpen. Leer perfecte ontwerpen designen dankzij de tips & tricks van hen.