Over Simba Service

Nieuwe start voor ons, maar ook voor jou!

Simba Service is tot leven geroep vanuit een groeiende frustratie die freelance en in-house designers met zich meebrengen.

  • Hoge tarieven en loonkosten.
  • Lange levertijd van designs.
  • Kwaliteit die vaak te wensen over laat.
  • Boodschappertje spelen om telkens feedback van je klant door te geven aan de designer waarmee je samenwerkt.

Deze frustraties lieten bij oprichter Ruben Baestaens de emmer overlopen. Zo kwam hij op de proppen met Simba Service. Het eerste grafische design agency in België dat onbeperkt en kwaliteitsvol ontwerpwerk aanbiedt aan een vast tarief.

Ons doel

Met Simba Service willen we afstappen van het normaal. Niet enkel en alleen designs staan bij ons op de eerste plaats. Ook het uitbouwen van een duurzame relatie dragen wij hoog in het vaandel.

Designs van niveau

Designs volledig in lijn met je huisstijl afgestemd op je behoeften en noden.

Maximum 48 uur – 72 uur

Een slak overbrugt op 48 uur een afstand van 240 meter. Een leeuw legt op diezelfde tijd een afstand af van maar liefst 3840 kilometer! Dit is het verschil in levertijd die wij garanderen tegenover een freelance of in-house designer.

Persoonlijke designer

Je krijgt je persoonlijke designer toegewezen die je bedrijf van top tot teen leert kennen. Sla gerust eens een babbeltje met hen, ze bijten niet. Af en toe kunnen ze wel eens brullen als een leeuw 😉

Extra zakcentje voor jou

Onze formules zorgen ervoor dat jij elke maand een extra zakcentje krijgt. Met een prijs die een stuk lager ligt dan de concurrentie voorzien wij jou van kwaliteitsvolle designs.

Ontmoet het Simba team!

Deze knappe koppen voorzien jou van grafische designs. Stuk voor stuk hebben ze genoten van een opleiding als designer. Daarbovenop krijgen onze designers de kans om zich het hele jaar door bij te scholen. Op deze manier garanderen wij de beste kwaliteit naar jou toe!

Ruben Baestaens

Zaakvoerder

Alexander De Leeuw

Project Manager

Stijn Vercauteren

Lead Designer

Kimberly Vervloet

Designer

Lisa Cardon

Designer

Jasmijn Van Staey

Designer

Mathijs De Ridder

Web Designer

Boek vandaag nog jouw designer!