Skip to main content

Kleding laten ontwerpen

Het laten bedrukken van kleding is een populaire manier om een unieke uitstraling te creëren. Of je nu je bedrijfslogo wilt laten zien, een persoonlijke boodschap wilt delen of gewoon je eigen stijl wilt laten zien, er zijn tal van redenen om kleding te laten bedrukken.

Wil je graag je briefpapier laten ontwerpen bij Simba Service?

Via ons platform vraag je heel eenvoudig grafisch werk aan. Je hebt oneindig veel mogelijkheden van zaken die je kan aanvragen, bekijk zeker onze scope of service. Je staat rechtstreeks in contact met jouw vast team van grafisch ontwerpers.  Wanneer je iets aanvraagt heb je binnen de 48 of 72 uur een ontwerp in je mailbox.

Als kers op de taart zijn de designs (inclusief bronbestanden) volledig van jou nadat we deze hebben doorgestuurd!

Ontwerpen van kleding

Maar hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk? En waar moet je op letten als je kleding wilt laten bedrukken? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

Stap 1: Kies de kleding

Het eerste wat je moet doen is de kleding uitkiezen die je wilt laten bedrukken. Denk hierbij aan t-shirts, polo’s, sweaters, hoodies, jassen en nog veel meer. Houd hierbij rekening met het doel van de kleding en de doelgroep die je wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld sportkleding bedrukken of kleding voor een bedrijfsuitje?

Stap 2: Ontwerp het design

Vervolgens moet je een ontwerp maken voor de bedrukking. Dit kan van alles zijn, zoals een logo, tekst, afbeelding of een combinatie hiervan. Zorg ervoor dat het ontwerp past bij het doel van de kleding en dat het goed leesbaar is. Houd ook rekening met de kleuren van de kleding en het ontwerp, zodat deze goed bij elkaar passen.

Stap 3: Kies de bedrukkingstechniek

Er zijn verschillende technieken om kleding te bedrukken, zoals zeefdruk, transferdruk en borduren. Elke techniek heeft zijn eigen voordelen en nadelen en het is belangrijk om te kiezen welke techniek het beste bij jouw ontwerp en kleding past. Zeefdruk is bijvoorbeeld geschikt voor grotere oplages en geeft een heldere en duurzame bedrukking, terwijl borduren weer geschikt is voor kleinere logo’s en teksten.

Stap 4: Plaats de bestelling

Als je alle keuzes hebt gemaakt, kun je de bestelling plaatsen bij een kledingdrukkerij. Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft welke kleding, welk ontwerp en welke bedrukkingstechniek je wilt gebruiken. Houd ook rekening met de levertijd, deze kan variëren afhankelijk van de grootte van de bestelling en de gekozen bedrukkingstechniek.

Stap 5: Ontvang de bedrukte kleding

Als de kleding klaar is, ontvang je deze op het opgegeven adres. Controleer altijd of de bedrukking naar wens is en of er geen fouten zijn gemaakt. Als alles in orde is, kun je de kleding met trots dragen en laten zien aan de wereld!

Het laten bedrukken van kleding is een leuke manier om een persoonlijke touch aan je outfit te geven of om je bedrijf of evenement te promoten. Door bovenstaande stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat de bedrukking van hoge kwaliteit is en dat je kleding er fantastisch

 

Wil jij je kleding laten bedrukken bij Simba Service? Neem dan hier contact met ons op!