Skip to main content

Logo laten ontwerpen

Een logo is het gezicht van je bedrijf. Het is wat mensen het eerst zien en het meest onthouden, dus moet het met zorg worden ontworpen. Daarom heb je een designer of designbedrijf nodig die je logo kan maken. Om ervoor te zorgen dat het imago van je bedrijf zo duidelijk en gedenkwaardig mogelijk overkomt.

Wil je graag je logo laten ontwerpen bij Simba Service?

Via ons platform vraag je heel eenvoudig grafisch werk aan. Je hebt oneindig veel mogelijkheden van zaken die je kan aanvragen, bekijk zeker onze scope of service. Je staat rechtstreeks in contact met jouw vast team van grafisch ontwerpers.  Wanneer je iets aanvraagt heb je binnen de 48 of 72 uur een ontwerp in je mailbox.

Als kers op de taart zijn de designs (inclusief bronbestanden) volledig van jou nadat we deze hebben doorgestuurd!

Ontwerpen van je logo

De potentiële klantenkring zou verkeerd naar je ontwerp kunnen kijken.

Een logo ontwerpen is belangrijk. Het is een van de eerste dingen die mensen zien wanneer ze je website bezoeken, en het kan worden gebruikt om allerlei dingen over jou en je bedrijf te communiceren. Een goed logo-ontwerp helpt een boodschap over te brengen over je merk, bedrijfswaarden of andere relevante informatie op een gemakkelijk te begrijpen manier. Als iemand naar je logo kijkt en in de war raakt over wat het betekent, dan is er iets misgegaan met het ontwerpproces.

De manier waarop klanten naar hun logo’s kijken kan verschillen van de manier waarop ontwerpers ernaar kijken. Een klant is misschien meer bezig met de vraag of zijn logo er goed uitziet dan met de vraag of het al dan niet effectief alles overbrengt wat het moet overbrengen. Ontwerpers zullen eerder beide aspecten van het logo samen bekritiseren dan afzonderlijk. Als dit een kwestie lijkt die nog niet is behandeld, zou ik je willen aanmoedigen om niet alleen rekening te houden met beide perspectieven, maar ook te overwegen hoe potentiële klanten je ontwerp zouden kunnen bekijken!

Zorg ervoor tijdens het maken van je logo dat je consument je boodschap krijgt.

Het logo is het eerste wat een potentiële klant ziet. Het is de identiteit van je bedrijf en het moet memorabel, uniek en creatief zijn. Je klant moet zich je logo kunnen herinneren nadat hij het één of twee keer heeft gezien. De beste logo’s zijn zo eenvoudig dat mensen ze met de hand op papier kunnen uittekenen door ze alleen te onthouden.

Het doel van het logo-ontwerp is niet alleen om een visueel aantrekkelijk symbool voor je merk te creëren, maar ook om de consument vertrouwen in je product te geven. En een sterke band tussen jou en de consument op te bouwen. Een goed ontworpen logo kan de aandacht van de consument helpen trekken wanneer hij het ziet in reclamemateriaal zoals reclameborden of tijdschriftadvertenties. Als het echter niet de boodschap overbrengt die je wilt overbrengen, zullen alle inspanningen om dit te bereiken nutteloos blijken.

Onderschat het belang van het ontwerpen van je logo niet.

Je logo is het eerste wat mensen zien als ze je bedrijf binnenkomen, dus het moet memorabel zijn en passen bij je branche. Het moet eenvoudig, schoon en veelzijdig genoeg zijn om op verschillende materialen te verschijnen.

Een goede vuistregel om dit te onthouden is dat als je het niet zelf kunt tekenen, het niet helemaal geschikt is voor je merk.

Wil jij je logo laten maken bij Simba Service? Neem dan hier contact met ons op!