Skip to main content

Nieuwsbrief laten ontwerpen

Wil je een professionele nieuwsbrief die jouw boodschap effectief communiceert en jouw publiek betrekt? Bij Simba Service bieden we professionele nieuwsbrief ontwerp- en -creatie diensten om jou te helpen bij het maken van een boeiende nieuwsbrief.

Wil je graag je nieuwsbrief laten ontwerpen bij Simba Service?

Via ons platform vraag je heel eenvoudig grafisch werk aan. Je hebt oneindig veel mogelijkheden van zaken die je kan aanvragen, bekijk zeker onze scope of service. Je staat rechtstreeks in contact met jouw vast team van grafisch ontwerpers.  Wanneer je iets aanvraagt heb je binnen de 48 of 72 uur een ontwerp in je mailbox.

Als kers op de taart zijn de designs (inclusief bronbestanden) volledig van jou nadat we deze hebben doorgestuurd!

Ontwerpen van je advertenties

Je nieuwsbrief is een van de beste manieren om je bedrijf te delen met huidige klanten en potentiële klanten. Maar als hij saai en onaantrekkelijk is, zal niemand hem willen lezen. Zelfs niet als hij vol staat met waardevolle informatie over je bedrijf en producten. 

Professionele nieuwsbrief laten maken die jouw publiek betrekt

Wil je een professionele nieuwsbrief die jouw boodschap effectief communiceert en jouw publiek betrekt? Bij Simba Service bieden we professionele nieuwsbrief ontwerp- en -creatie diensten om jou te helpen bij het maken van een boeiende nieuwsbrief.

Maak een aantrekkelijke lay-out

Een eerste stap bij het maken van een nieuwsbrief is het kiezen van een sjabloon. De template die je kiest moet mooi en functioneel zijn, en voldoen aan de esthetiek van je merk.

Kies vervolgens een lettertype dat past bij het thema van je nieuwsbrief. Wil je bijvoorbeeld iets moderns en speels, ga dan voor Comic Sans of Univers LT Std Medium Oblique. 

Zodra je een goed lettertype voor je nieuwsbriefontwerp hebt gekozen, is het tijd om over de kleuren te beslissen! Je kunt kleurenpaletten gebruiken van stockafbeeldingen zoals die in Adobe Illustrator of Photoshop. Maar zorg ervoor dat ze gemakkelijk voor de ogen zijn, zodat lezers niet worden afgeleid van het lezen van belangrijke informatie binnen inhoudsgebieden zoals opsommingstekens of tekstblokken.

Tot slot: zorg dat alles bij elkaar past! En vergeet niet om veel witruimte te gebruiken, zodat gebruikers zich op hun gemak voelen bij het naar beneden scrollen door de pagina’s zonder zich overweldigd te voelen door te veel informatie in één keer.”

Maak een nieuwsbrief die je graag tegenkomt.

De eerste stap om een nieuwsbrief te maken waar je van houd, is door hem persoonlijk te maken. Hoe? Door jezelf te zijn en je persoonlijkheid te tonen. Wees niet bang om grappig of enthousiast te zijn!

Als tweede stap moet je ervoor zorgen dat je nieuwsbrief gemakkelijk te lezen is op je telefoon of tablet. Zorg voor voldoende witruimte, zodat mensen niet met hun ogen naar de kleine tekst kijken als ze de nieuwsbrief openen op hun apparaat. En creëer genoeg inhoud zodat de lezer niet het gevoel krijgt dat hij iets belangrijks mist als hij niet elk woord van je nieuwsbrief zorgvuldig leest.

Zorg er ten slotte voor dat je gemakkelijk kan zien welke actie je lezers willen ondernemen na het lezen van je e-mail door duidelijk gemarkeerde call-to-action knoppen onderaan elke sectie. Gebruik indien mogelijk meerdere CTA’s in de e-mail, maar overdrijf ze ook niet, drie moet voldoende zijn!

 

Waarom kiezen voor onze nieuwsbrief diensten?

  • Professioneel ontwerp.

Ons team van ontwerpers en content experts zal samenwerken om een brief te creëren die jouw merkidentiteit weerspiegelt en aantrekkelijk is voor jouw publiek. We zorgen voor een aantrekkelijke lay-out, pakkende koppen en visueel aantrekkelijke elementen.

  • Effectieve communicatie.

We begrijpen dat een succesvolle nieuwsbrief gaat om meer dan alleen een goed ontwerp. En helpen je daarom bij het structureren van de inhoud, het selecteren van relevante onderwerpen en het creëren van boeiende en waardevolle inhoud die jouw lezers aanspreekt.

  • Responsief ontwerp.

Jouw nieuwsbrief moet er goed uitzien op verschillende apparaten, van desktops tot smartphones en tablets. We zorgen ervoor dat jouw nieuwsbrief een responsief ontwerp heeft, zodat jouw boodschap optimaal wordt weergegeven, ongeacht het apparaat dat jouw lezers gebruiken.

  • Tijdige levering.

We begrijpen dat tijd belangrijk is bij het verzenden van nieuwsbrieven. Ons team werkt efficiënt om ervoor te zorgen dat jouw nieuwsbrief tijdig wordt opgeleverd, zodat je jouw lezers regelmatig kunt bereiken.

 

Maak van je nieuwsbrief een plek waar men elke week naar uitkijkt om te lezen. Het is een kans voor je om in contact te komen met klanten en waardevolle inhoud te delen die relevant is voor hun leven. Als het erop aankomt, moet je nieuwsbrief rechtstreeks tot je lezers spreken.

Aarzel niet en laat nu je brief ontwerpen bij Simba Service!

Wil jij je nieuwsbrief laten ontwerpen bij Simba Service? Neem dan hier contact met ons op!