Skip to main content

Notitieblok ontwerpen

Notitieblok laten ontwerpen is een geweldige manier om je creativiteit te laten zien. Ze zijn gemakkelijk te maken, je kunt ze voor elk doel gebruiken, en ze zijn erg handig om je leven te organiseren! Je kunt ze ook zelf maken of bij ons bestellen.

Wil je graag je notitieblok laten ontwerpen bij Simba Service?

Via ons platform vraag je heel eenvoudig grafisch werk aan. Je hebt oneindig veel mogelijkheden van zaken die je kan aanvragen, bekijk zeker onze scope of service. Je staat rechtstreeks in contact met jouw vast team van grafisch ontwerpers.  Wanneer je iets aanvraagt heb je binnen de 48 of 72 uur een ontwerp in je mailbox.

Als kers op de taart zijn de designs (inclusief bronbestanden) volledig van jou nadat we deze hebben doorgestuurd!

Maken van notitieblokken

Wij maken notitieboekjes van letterpress of digitale druk.

Wij maken notitieboeken van letterpress en digitaal drukwerk.

Letterpress is een vorm van drukken waarbij een drukpers wordt gebruikt om tekst, afbeeldingen of beide op een pagina af te drukken. Letterpress gebruikt alleen zwarte inkt, dus het kan veel verschillende tinten grijs-zwart (en soms andere kleuren) creëren met de verschillende soorten papier die we gebruiken en hoeveel inkt we op elk vel aanbrengen. Het lettertype dat je voor je notitieboek kiest, bepaalt de uitstraling van je eindproduct.

Digitaal drukken is een methode waarbij grootschalige afbeeldingen rechtstreeks vanuit computerbestanden op papier of andere materialen zoals textiel of plastic platen worden gedrukt met behulp van printers met hoge resolutie.”

Kies uit onze speciaal geselecteerde papieren of we zoeken samen met jou je favoriete kleur en materiaal uit.

Papier is een geweldig materiaal voor notitieboeken, omdat het duurzaam is en gemakkelijk te recyclen.

Papier is er in alle vormen, maten, kleuren en materialen. Je kan kiezen uit onze speciaal geselecteerde papiersoorten of wij werken met je samen om je favoriete kleur en materiaal te vinden.

Kies indien mogelijk voor gerecycled papier, want dat helpt het milieu!

Notitieblok bedrukken

Je kan ook steeds je notitieblok bedrukken met je logo of andere elementen. Om je notitieblok echt in stijl te hebben van je bedrijf is het altijd leuk om je logo erop te drukken. 

En daar heb je het! Je bent klaar met het ontwerp van je eigen notitieblok. Nu hoef je het alleen nog maar uit te printen en je notitieboekjes te vullen met aantekeningen, krabbels en schetsen. Het zal geweldig zijn om het eindresultaat van je notitieblok te zien als je klaar bent!

Notitieboekjes kunnen op vele manieren worden ontworpen of bedrukt worden. Sommige zijn handgetekend, andere zijn digitale tekeningen, terwijl weer andere letterpress of zeefdruk gebruiken om hun look te creëren. Als je van de stijl van een bepaalde ontwerper houdt, maar geen tijd hebt om rond te shoppen, werken we met je samen om je favoriete papierkleur en materiaal te vinden.

Wij willen je helpen met het ontwerpen van jouw notitieboek. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op en we helpen je graag!

Wil jij je notitieblok laten ontwerpen bij Simba Service? Neem dan hier contact met ons op!