Skip to main content

Pennen ontwerpen

Zijn pennen een instrument uit het verleden? Helemaal niet! In feite zijn de ontwerpen van pennen geëvolueerd tot enkele van de mooiste schrijfwaren ooit gemaakt. Of je nu op zoek bent naar promotionele pennen met logo of gewoon een pen met een geweldig ontwerp wilt, wij kunnen je helpen de beste pennen te kiezen.

Wil je graag je pennen laten ontwerpen bij Simba Service?

Via ons platform vraag je heel eenvoudig grafisch werk aan. Je hebt oneindig veel mogelijkheden van zaken die je kan aanvragen, bekijk zeker onze scope of service. Je staat rechtstreeks in contact met jouw vast team van grafisch ontwerpers.  Wanneer je iets aanvraagt heb je binnen de 48 of 72 uur een ontwerp in je mailbox.

Als kers op de taart zijn de designs (inclusief bronbestanden) volledig van jou nadat we deze hebben doorgestuurd!

Maken van pennen

Promotionele pennen met logo.

Als je je merkbekendheid wilt vergroten, zijn promotionele pennen een goedkope manier om dat te doen. Met hun vele aanpasbare opties en verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, kunnen promotionele pennen helpen je boodschap te verspreiden en een grote indruk te maken op de ontvanger.

Hoewel er verschillende soorten aangepaste promotionele pennen beschikbaar zijn, zijn enkele van de meest populaire standaard balpennen en intrekbare balpennen. Een goede algemene regel is dat als je iets wilt dat eenvoudig maar effectief is – en waarschijnlijk enige tijd in gebruik zal blijven – kies dan voor een standaard balpen. Als je iets leukers of speelsers wilt, maar nog steeds functioneel (en misschien zelfs wegwerpbaar), probeer dan intrekbare balpennen!

Een grote verscheidenheid van stijlen en kleuren om je bedrijf aan te passen.

Pennen zijn een van de populairste promotionele producten op de markt, en daar is een goede reden voor. Ze zijn klein genoeg om in een zak of tas te passen, maar ze hebben de mogelijkheid om een impact te maken op het leven van uw klant.

  • Pennen zijn er in een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren die passen bij uw bedrijf. Je kan zelfs clips toevoegen zodat de pennen aan kleding, tassen of handtassen kunnen worden bevestigd.

Er zijn veel factoren die gaan in het ontwerp van een pen en we hebben een aantal van hen hier behandeld.

Wij willen je helpen met het ontwerpen van jouw pennen. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op en we helpen je graag!

Wil jij je pen laten ontwerpen bij Simba Service? Neem dan hier contact met ons op!