Skip to main content

Podcast afbeelding laten ontwerpen voor je nieuwsbrief

De lay-out van je podcast is belangrijk. Je luisteraars kunnen aan het uiterlijk van de show zien hoe goed je de inhoud kent en hoeveel moeite je erin steekt. Het is ook een kans voor je om een sterke eerste indruk te maken bij gasten en luisteraars. Dus zorg ervoor dat het ontwerp van je podcast je merk goed weergeeft.

Wil je graag je advertenties laten ontwerpen bij Simba Service?

Via ons platform vraag je heel eenvoudig grafisch werk aan. Je hebt oneindig veel mogelijkheden van zaken die je kan aanvragen, bekijk zeker onze scope of service. Je staat rechtstreeks in contact met jouw vast team van grafisch ontwerpers.  Wanneer je iets aanvraagt heb je binnen de 48 of 72 uur een ontwerp in je mailbox.

Als kers op de taart zijn de designs (inclusief bronbestanden) volledig van jou nadat we deze hebben doorgestuurd!

Ontwerpen van je podcast afbeelding

Als je de perfecte podcastafbeelding wilt laten ontwerpen, ben je hier aan het juiste adres.

Wat is een podcast?

Een podcast is een reeks gesproken audiobestanden die je op je computer of mobiele apparaat kunt beluisteren. Episodische podcasts zijn onderverdeeld in individuele afleveringen, en ze brengen vaak nieuwe afleveringen in serie uit. Met andere woorden, je kan vanaf het begin beginnen te luisteren of ergens onderweg instappen.

Ontwerp podcast afbeelding

De lay-out van je podcast is belangrijk. Je luisteraars kunnen aan het uiterlijk van de show zien hoe goed je de inhoud kent en hoeveel moeite je erin steekt. Het is ook een kans voor je om een sterke eerste indruk te maken bij gasten en luisteraars. Dus zorg ervoor dat het ontwerp van je podcast je merk goed weergeeft.

We raden aan te beginnen met één hoofdafbeelding die zal verschijnen als thumbnail op iTunes of andere platformen, en een full-sized versie van diezelfde afbeelding. Dit zal dienen als een eerste aandachtspunt voor mensen die door hun favoriete podcasts op iTunes enz. bladeren, zodat ze de jouwe opmerken tussen alle andere!

Hoe maak je een podcast artwork?

Voor het maken van podcast-illustraties zijn er twee mogelijkheden: je kunt een sjabloon gebruiken of je kunt je eigen ontwerp maken. Er is geen goed of fout antwoord. Het hangt allemaal af van je voorkeuren en hoeveel tijd je eraan wilt besteden.

Het kan verleidelijk zijn om een sjabloon te gebruiken omdat het snel en gemakkelijk is, maar deze sjablonen zijn vaak niet aanpasbaar genoeg voor individuele shows. Als je deze optie kiest, zal je artwork op dat van alle anderen lijken, en dat willen we niet!

Anderzijds is het maken van je eigen ontwerp vanaf nul meer tijdrovend. Maar maakt het ook mogelijk kleuren en lettertypes te personaliseren, afhankelijk van welke software je gebruikt.

Professionele podcast afbeelding die jouw show doet opvallen

Wil je een unieke en aantrekkelijke podcastafbeelding die jouw show onderscheidt van de rest? Bij Simba Service bieden we professionele ontwerpdiensten om jouw podcastafbeelding tot leven te brengen.

Waarom kiezen voor onze podcastafbeeldingen?

  • Uniek ontwerp. Ons getalenteerde ontwerpteam zal een podcastafbeelding creëren die jouw show perfect vertegenwoordigt. We luisteren naar jouw ideeën en geven ze vorm tot een visueel aantrekkelijk ontwerp dat jouw luisteraars aanspreekt.

 

  • Opvallende visual. We begrijpen dat de eerste indruk cruciaal is bij het aantrekken van luisteraars. Onze ontwerpers zullen opvallende visuals creëren die de aandacht trekken en de essentie van jouw show communiceren.

 

  • Merkconsistentie. We zorgen ervoor dat de podcastafbeelding naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit en visuele richtlijnen. Door gebruik te maken van jouw merkkleuren, typografie en andere visuele elementen, creëren we een herkenbare en professionele uitstraling.

Het is belangrijk is om een goede cover voor je podcasts te hebben, omdat het de luisteraars een eerste indruk geeft van wat ze zullen horen als ze ernaar luisteren.



Aarzel niet en laat nu je podcast afbeelding ontwerpen bij Simba Service!

Wil jij je podcast afbeelding laten ontwerpen bij Simba Service? Neem dan hier contact met ons op!