Skip to main content

Visitekaartje tips & tricks

Visitekaartje tips & tricks.                                                                                                                                                                       Wil je meer video’s zoals de video ‘visitekaartje tips & tricks’? Meer tips en tricks in verband met designen? Abonneer je hier op ons YouTube kanaal.

Een visitekaartje is als een blind date. Je weet nog niet wat je te zien gaat krijgen, maar er is maar één kans om een goede indruk te maken. En je hoopt natuurlijk dat ze je daarna nog eens bellen.

Zoals met alles wat je uitbrengt, is het bij een visitekaartje ook belangrijk dat dit in lijn ligt met je bedrijfs- en merk identiteit. Kies daarom een kleur, lettertype en een design dat het gevoel uitstraalt dat je wil meegeven. Een visitekaartje is heel klein, je hebt dus maar weinig plaats om mee te werken. 

Houd je daarom alleen het essentiële zodat de klant snel ziet wat hij moet doen. En in dit geval is dat gewoon contact opnemen met jouw bedrijf. Zoals op website, blogposts, video ’s en nog veel meer, is het belangrijk om op een visitekaartje ook een call to action te verwerken.

Die zorgt ervoor dat er een veel grotere success rate is van je visitekaartje. Een veelgebruikt voorbeeld van zo een call to action is een QR code. En als laatste tip is het belangrijk dat je iets uniek doet. Je bent niet het enige visitekaartje dat de klant zal krijgen, maar je wilt er wel voor zorgen dat je het enige bent dat de klant onthoudt.

Heb je hierover nog vragen? Of zit je nog met een andere vraag?

Neem hier contact met ons op.