Skip to main content

Vlag laten maken

Je hebt jaren besteed aan het perfectioneren van je merk. Een website, visitekaartjes en kantoorinrichting weerspiegelen allemaal jouw visie op grootsheid. Je bent klaar om een stap verder te gaan door dat merk in de echte wereld uit te dragen met vlaggen. 

Daarom raden we aan te beginnen met een online zoektocht naar afbeeldingen om inspiratie op te doen. Terwijl het bladeren door afbeeldingen van vlaggen je een idee zal geven van wat er mogelijk is voor je bedrijfslogo of persoonlijk ontwerp. Het is belangrijk om te beseffen dat elk type vlag verschillende kwaliteiten heeft wanneer het wordt afgedrukt op stof of andere materialen.

Wil je graag je vlag laten maken bij Simba Service?

Via ons platform vraag je heel eenvoudig grafisch werk aan. Je hebt oneindig veel mogelijkheden van zaken die je kan aanvragen, bekijk zeker onze scope of service. Je staat rechtstreeks in contact met jouw vast team van grafisch ontwerpers.  Wanneer je iets aanvraagt heb je binnen de 48 of 72 uur een ontwerp in je mailbox.

Als kers op de taart zijn de designs (inclusief bronbestanden) volledig van jou nadat we deze hebben doorgestuurd!

Maken van vlaggen

Vlag in stijl van je bedrijf

De vlag met foto wordt gemaakt van twee of meer lagen stof, die aan elkaar worden genaaid en vervolgens worden beschilderd met een textielverf. De grootte van de vlag hangt af van het gebruik ervan. Wordt hij bijvoorbeeld gebruikt als ceremoniële vlag, dan kan je kiezen voor grotere maten. Als buiten gebruikt als een decoratief item, dan kleinere vlaggen zou doen prima. Het prijskaartje hangt ook af van de vraag of je jouw ontwerp op slechts één zijde van de vlag of op beide zijden wilt laten drukken.

Vlaggen laten maken

Een vlag kan een heel persoonlijk en speciaal item zijn, dus het is belangrijk dat je hem precies laat maken zoals jij dat wilt. Het eerste wat je moet doen is beslissen wat voor soort vlag je wilt. Als er meerdere mensen in je familie zijn die de vlag gaan gebruiken, dan zijn twee vlaggen misschien ideaal. Zo niet, zorg er dan voor dat het ontwerp op je vlag iets is waar iedereen van houdt en dat ze waarderen. Er zijn veel verschillende ontwerpen te koop, van eenvoudige ontwerpen tot meer ingewikkelde vlaggen met dieren of andere afbeeldingen uit de natuur.

Iets anders dat het overwegen waard is bij het beslissen over welk type vlag lay-out het beste past, is of iemand anders al eerder zo’n artikel heeft gekocht. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien overbodig, maar als iemand anders eerder een soortgelijk product heeft gekozen, kunnen er juridische implicaties zijn. Zoals betrekking tot inbreuk op het auteursrecht, waarmee altijd rekening moet worden gehouden voordat er online aankopen worden gedaan zonder verder onderzoek vooraf!

Neem contact met ons op

We hopen dat we je hebben laten zien hoe eenvoudig het is om je eigen vlag door ons bedrijf te laten maken. Neem contact met ons op en wij ontwerpen jouw vlag naar wens!

Wil jij jouw vlag laten ontwerpen bij Simba Service? Neem dan hier contact met ons op!