Skip to main content

Simba als ondersteunende kracht

Eén van onze trouwste klanten is het online marketing bureau Are Agency. Ze werken voor tal van bedrijven uit diverse sectoren. Voor het opzetten van campagnes die werken, heeft Are Agency nu eenmaal grafisch ontwerp nodig.

Simba als white label partner van Are Agency

Het aanwerven van een in-house team aan designers, draagt een hoog kostenplaatje met zich mee. Het opstarten van een duurzame samenwerking met Simba was dan ook de meest voordelige optie voor Are Agency.

Pakket op maat om interne processen te stroomlijnen

Voor Are Agency ontwikkelden we een pakket op maat. Op die manier stroomlijnen we op een efficiënte manier al hun aanvragen voor verschillende klanten. Zo zorgen we ervoor dat niet alle projecten van Are Agency door elkaar vloeien.

Diverse sectoren, diverse projecten

We spelen op hetzelfde niveau als onze klanten. Een marketing agency beschikt over een waaier aan expertise. Bij ons is dit niet anders. Iedere designer in ons team heeft zich gespecialiseerd in een bepaalde discipline.

Dit varieert van brand experts tot UI & UX designers, maar ook designers die zich specialiseren in offline ontwerpen. Zo voldoen we aan alle mogelijke aanvragen die Are Agency onze kant uitstuurt.

We geven je een paar voorbeelden van diverse projecten. 

  • Schoeller Allibert: Are Agency focust zich op het uitstippelen van een duidelijk merkverhaal voor zijn klanten. Daar sluit op aan dat je ook een visuele merkidentiteit dient vast te leggen. Iets waar onze brand experts met alle plezier mee aan de slag gingen. 
  • Birdhouse: Het accelerator programma van Belfius had nood aan extra merkbekendheid. Vandaar dat Are Agency eventjes afstapte van zijn online pad. Zo kozen ze ervoor om roll up banners te plaatsen op netwerk events over heel Vlaanderen. 
  • Veranda’s Janssens: Als online marketing bureau heb je nood aan sterke visuals om potentiële klanten te overtuigen via advertenties. Iets wat we op vraag van Are Agency met twee vingers in de neus realiseerden.

We stellen ons proactief op

Op proactieve wijze stelden we ook voor aan Are Agency om ons te ontfermen over de eigen marketing. Zo gingen we in samenwerking met hun content marketeer haastig aan de slag met het opstellen van een content kalender.

Die nauwe samenwerking leidde tot informatieve en entertainende ontwerpen voor op sociale media

Start vandaag nog

Krijg meer structuur in je marketing en bespaar jezelf heel wat tijd uit dankzij Simba