Skip to main content

Visuals zijn tegenwoordig even belangrijk, durven we zelfs zeggen: belangrijker dan de caption die je prachtig ontwikkelde prent vergezelt. Ja ja, je hoort het goed. De visual is taking over! Maar waarom is het nu net zo belangrijk?

De vraag van vandaag is waarom? Een sterk ontwikkelde visual intrigeert en trekt mensen hun aandacht. Denk maar aan de Google Doodle, zij passen dagelijks hun logo op de landing page aan. Dit resulteert in mensen die dagdagelijks een kijkje gaan nemen naar wat er die dag weer anders is. Bovendien zullen mensen hoogstwaarschijnlijk ook liever Google gebruiken hierdoor. Of dit nu een bewust of onbewuste keuze is.

 

Design your heart out

Een aantrekkelijke visual heeft dus ditzelfde effect zoals Google Doodle. Mensen zullen een voorkeur creëren voor jouw merk en bedrijf. Hoe leuk is dat? Een beeld dat doet engageren geeft mensen een reden om met jouw content dus, ja je raadt het – te engageren. En uiteindelijk zullen ze de laatste stap overbruggen en dat is effectief een aankoop doen. Dus ons advies: design your heart out!

 

Gouden tips

Uiteraard hebben we enkele gouden tips voor jullie. Je kan natuurlijk ook altijd Simba Service contacteren – we staan voor je klaar!

 

 

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]

Ziezo, wil jij uitblinken op sociale media? En je volgers voor de volle 100% overhalen? Dan weet je wat je te doen staat. Go get em’!

Heb je nog hulp nodig? Contacteer ons nu