Skip to main content

Stickers laten maken

Stickers laten maken is een ideale manier om  je bedrijf te promoten. Het is je vast niet ontgaan dat veel bedrijven stickers gebruiken om hun merk te promoten of reclame te maken voor speciale aanbiedingen. Dat komt omdat ze zeer effectief zijn om de aandacht van mensen te trekken en de herkenbaarheid te vergroten. Maar wat doen ze precies?

Het belang van het hebben van bedrijfsstickers in je bedrijf.

Bedrijfsstickers laten maken zijn een uitstekende manier om je bedrijf te promoten. Ze kunnen op vele manieren worden gebruikt, maar het belangrijkste is dat ze je helpen nieuwe klanten naar je bedrijf te trekken.

Het belangrijkste doel van bedrijfsstickers is het adverteren van de naam en het logo van je merk. Ze kunnen op elk oppervlak worden geplaatst en zullen er nog steeds geweldig uitzien. Ze kunnen ook worden gebruikt als een vorm van reclame die door de jaren heen door veel bedrijven over de hele wereld effectief is gebleken. Als mensen leuk vinden wat ze op die stickers zien, is het waarschijnlijk dat ze de website die erop staat zullen bezoeken of indien nodig direct contact zullen opnemen met iemand die verbonden is aan die organisatie (zoals het bellen van hun telefoonnummer).

Het ontwerp van je sticker, hoe je deze snel kunt drukken en wat het je oplevert.

Je bedrijf of merk promoten op stickers is een geweldige manier om je naam daar te krijgen, vooral als je veel mensen wilt bereiken en geen groot reclamebudget hebt. Stickers zijn goedkoop om te drukken, gemakkelijk aan te brengen, zien er goed uit (mits goed gedaan) en kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

Het ontwerp van de sticker is belangrijk omdat het de ogen van voorbijgangers zal vangen. Het moet opvallend zijn en ervoor zorgen dat ze beter willen kijken naar wat je promoot. Een eenvoudig ontwerp dat gemakkelijk is voor mensen die geen kunstenaar zijn, kan het beste zijn voor de meeste bedrijven of merken. Dit omdat ze bijna elke boodschap in hun ontwerpen kunnen passen, zolang ze het kort en krachtig houden, zodat het niet te veel ruimte inneemt op de sticker zelf, terwijl het toch zichtbaar genoeg is, zodat mensen het opmerken als ze het op straat zien lopen of voorbij rijden in hun auto’s enz. 

Waar is het belangrijk om stickers met het logo en telefoonnummer van een bepaald bedrijf op te nemen? 

Als je stickers wil laten maken, wil je hiermee vooral je klanten aantrekken. Dan is het belangrijk om te weten waar je je stickers moet plakken. Een goede plaats is op je auto. Auto stickers scoren heel goed en vallen op. We bespreken enkele plaatsen die ideaal zijn voor stickers:

  • Op de achterkant van de auto – elk bedrijf moet een sticker op zijn auto hebben. Ze worden door bedrijven gebruikt als reclame, zodat ze door veel mensen tegelijk gezien kunnen worden!
  • Op de zijkant van je voertuig – als er na het plakken van stickers op ramen en de achterkant van de auto nog steeds geen ruimte beschikbaar is, probeer ze dan in plaats daarvan op zijpanelen te plakken!
  • Stickers op bumpers – dit zijn goede locaties omdat bestuurders achter ons de naam van ons bedrijf gemakkelijk kunnen zien, evenals het logo/telefoonnummer/adresgegevens enzovoort…

Wil je je auto sticker laten maken? Neem dan zeker contact met ons op!

Gebruik bedrijfsstickers voor elke promotie, zodat mensen je gemakkelijker onthouden.

Een bedrijfssticker is een geweldige manier om de naam van je bedrijf bekend te maken. Het maakt het ook gemakkelijker voor mensen om je te onthouden, zodat ze als eerste aan je bedrijf zullen denken wanneer ze de volgende keer in de markt zijn voor een product of dienst die je aanbied.

Of je nu een nieuw product of dienst promoot, je bedrijf een nieuwe naam geeft of gewoon probeert naamsbekendheid op te bouwen, stickers zijn een uitstekend promotiemiddel omdat ze betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze kunnen overal opgeplakt worden, van pennen en koffiemokken tot laptops en mobiele telefoons – bijna alles wat regelmatig gebruikt wordt zal werken! Kortom samengevat stickers zijn een makkelijke en goedkope manier om je bedrijf te promoten. Je kan ze overal opplakken en ze zorgen ervoor dat mensen je gaan onthouden.

Laat nu je stickers maken bij Simba Service en zorg ervoor dat mensen je onthouden!

Vraag hier je aanvraag aan!